Limonadesiroop op basis van vlierbloesem is verrukkelijk! 
De laatste keer dat ik deze siroop maakte is al weer een aantal jaren geleden, maar de smaak proef ik nog steeds, die vergeet je niet snel.
Je maakt er een verrukkelijke limonade mee, maar een klein scheutje over ijs of door de yoghurt is ook erg lekker.
Het is erg leuk om deze siroop te maken en hij blijft zeker twee jaar goed als hij op een donkere, zo koel mogelijke plek wordt bewaard.
Een grote afsluitbare glazen pot of fles met wijde hals heeft u nodig om het te maken, maar een grote karaf of hoge glazen schaal kan ook, als het maar goed afsluitbaar is.
En volop rijpe vlierbloesem natuurlijk en dan bedoel ik bloemen die met stuifmeel bedekt zijn.
Pluk uitsluitend de bloesem en zo min mogelijk stelen.
U leest in het recept ook citroenzuur of ascorbinezuur, dat laatste is vitamine C en voor deze ingrediënten kunt u terecht bij de apotheek of drogist.
Ik heb al verschillende vlieren in bloei gezien, het is bijna pluktijd, houd ze goed in de gaten.