In één overzicht
Alle gerechten
A
- Aardappel-preisoep
- Aardappelcakes met lente-ui
- Aardappelen in pancetta
- Aardappelen met raclettekaas en rauwe ham
- Aardappelen met salie
- Aardappelen, geroosterd
- Aardappelen, geroosterd met citroen en komijn
- Aardappelflensjes
- Aardappelgratin; gratin Dauphinois
- Aardappelkoeken; Criques Ardéchoises
- Aardappelkoekjes met ham en kaas; Criques de Gramat
- Aardappelomelet; tortilla
- Aardappelpuree
- Aardappelsalade
- Aardappelsalade met asperges en zalm
- Aardappelsalade met citroen en munt
- Aardappelsalade van Opperdoezer Ronde
- Aardappelsalade, pikante
- Aardappelsalade, Spaanse
- Aardappeltaart met cheddar en peer
- Aardappeltaart met gorgonzola
- Aardbei-rabarbercrumble
- Aardbeien ‘en papillotte’
- Aardbeien in chocolade
- Aardbeien met borstplaat en yoghurt
- Aardbeien met verse geitenkaas
- Aardbeiensalade
- Aardbeiensoep
- Aardbeiensorbetijs
- Aardbeientaart
- Aardbeientrifle
- Aardbeitompouces
- Aardpeersoep, romige
- Abrikozen in Clairette de Die
- Abrikozensoep
- Albondigas; Spaanse gehaktballetjes
- Amandelcake met citroen
- Ananas, gebakken
- Ananas-mangoshake
- Ananastaartjes
- Andijviestamppot
- Appel-perengratin
- Appelcompote
- Appelcrumble met speculaaskruiden
- Appeltaart, Hollandse
- Artisjokharten, ingelegde
- Artisjokken met vinaigrette
- Artisjokkendip
- Artisjokkentaart
- Asperge-aardappelsalade met tonijn
- Aspergefrittata
- Aspergemousse
- Asperges met ham en ei
- Asperges met kervel, geroosterd
- Asperges met olijven-kappertjesdressing
- Asperges met peterselieboter
- Asperges op z’n Italiaans
- Asperges, gebakken
- Asperges, gegratineerd
- Asperges, geroosterd
- Asperges, roergebakken
- Aspergesalade
- Aspergesoep
- Aspergesoep, koude
- Aspergesoep, van groene asperges
- Aubergine, geroosterd
- Auberginegratin, melanzane alla parmigiana
- Auberginemuffins met feta
- Auberginepuree; Baba Ghanoush
- Avocado met vinaigrette
- Avocado'loempia's
- Avocado-perziksalade
B
- Baconreepjes, geglaceerd
- Bagna Càuda
- Banaan-kiwishake
- Bananencake
- Banketletter
- Basilicumolie
- Bearnaisesaus
- Bellini
- Beurre blanc
- Bietjes, gepoft
- Bietjes, geroosterd
- Bietjessalade met radijs en geitenkaas
- Bietjessalade met radijzen en meiknol
- Bietjessoep
- Bietjesstamppot met geitenkaas
- Bitterkoekjesbavarois
- Bladerdeegzoutjes met komijn en sesam
- Bloedworst in filodeeg
- Bloemkool-taboule
- Bloemkoolgratin
- Bloemkoolmousse
- Bloemkoolsalade, lauwwarme
- Bloemkoolsoep met Hollandse garnalen en chorizo
- Bloemtortilla met zalm
- BLT; sandwich met bacon, sla en tomaat
- Boerenkoolflensjes
- Boerenkoolsoep
- Bonensalade, gemengde
- Borlottibonensoep met chorizo
- Boterkoek
- Botervlinders, Hollandse
- Brandade van gerookte forel
- Brandy snaps
- Bresaola-carpaccio
- Broccoli met hazelnoten
- Broccolicurry met sobanoedels
- Broccolisoep
- Broodpudding met rabarber
- Brownies met macadamianoten en sinaasappelschil
- Brownies met walnoten
- Bruine bonensoep
- Bruschetta met venkel
- Bruschetta met venkel, ui en olijven
- Buck’s Fizz
C
- Caesar Salad
- Caipirinha
- Cake met citroenmelisse en tijm
- Cake, gemarmerd
- cakejes, hartige, met worst en pecorino
- Camemberttaart
- Cannelloni met geitenkaas en knolselderij
- Cannelloni met kalfsgehakt
- Cannelloni met paddenstoelen
- Cantharellen, gebakken
- Capresetaart; Torta Caprese
- Carbonade Flamande; rundvlees in donker bier
- Carpaccio à la Cipriani
- Carpaccio van tomaat
- Carpaccio van zalm
- Cervelle de Canut
- Ceviche van kabeljauw
- Chili con carne
- Chocolade-amandelflikken
- Chocolade-notenrotsjes
- Chocoladecake met sinaasappel
- Chocoladecakejes
- Chocoladecrème met mascarpone
- Chocoladefondue
- Chocoladekoekjes met fleur de sel
- Chocolademelk
- Chocolademousse, witte
- Chocoladetaart met glazuur
- Chorizo-courgettetartines
- Chorizoburgers
- Citroencake
- Citroenen, ingelegd
- Citroenijs
- Clafoutis
- Courgettebeignets
- Courgettegratin
- Courgettes met knoflook-kruidenlaagje
- Courgettes, geroosterd
- Courgettesalade
- Courgettesoep
- Cranberriecompote
- Crostini met meloen en eend
- Crostini met vijgen, rode ui en Parmaham
- Crumble met mirabellen
- Crumble met peren
- Curry met geroosterde groenten
D
E
F
- Far Breton
- Fensjes met garnalen en mosselen
- Feta, gebakken
- Fiadone, cheesecake met citroen
- Filodeegpakketjes met feta
- Flensjestaart met zomerfruit
- Foccacia met rozemarijn
- Frambozen en mascarpone
- Frambozencoulis
- Frambozensmoothie
- Frittata met courgette
- Frittata met spinazie en ricotta
- Frittata met ui
G
- Gado Gado; groentesalade met pindasaus
- Garnalen en merguez
- Garnalen gemarineerd in vadouvan-olie
- Garnalen in kokossaus; sambal goreng oedang
- Garnalen, gemarineerd en gebakken
- Garnalencocktail
- Garnalentartaar
- Gazpacho, koude tomatensoep
- Gebakken kabeljauw met courgette
- Gehakt-garnalenballetjes met mierikswortelmayonaise
- Gehaktbrood
- Gehaktspiesjes, Indonesische
- Geitenkaas met spek en salie
- Geitenkaaspakketjes
- Gekonfijte eendenbout
- Gekonfijte eendenbouten, huisgemaakt
- Geroosterde vis met paprika en olijf
- Gestoofde kip met specerijen
- Gevulde eitjes
- Gravad lax
- Griekse salade
- Griekse yoghurt met walnoten en honing
- Groene kool met spekjes en hazelnoten
- Groentebouillon
- Groentecurry
- Groenten in kokossaus; Sajoer Lodeh
- Groentesoep met pistou; soupe au pistou
- Groentesoep, snelle
- Guacamole
H
- Hachee
- Hachis Parmentier
- Ham, gekarameliseerd
- Ham-kaassouffleetjes
- Hamburgers, Marokkaanse
- Hangop
- Haring, gemarineerd
- Haring-komkommersalade
- Haringcocktail
- Haringsalade met bietjes
- Haringtartaar
- Harira met kikkererwten en linzen
- Hartige cake met ham, olijven en rozemarijn
- Hartige cake met peer en schapenkaas
- Hartige taart met geroosterde groenten
- Hartige taart met peer en blauwe kaas
- Hartige taartjes met sjalot en gorgonzola
- Haverkoekjes met sinaasappel
- Hazelnootcake
- Hazenpeper
- Hollandaisesaus
- Hummus van witte bonen
- Hutspot net even anders
- Huzarensalade
- Huzarensalade van Rijsel
K
- Kaas-komijnspiralen
- Kaasfondue
- Kaasfondue, Zwitserse
- Kaaskoekjes met rozemarijn
- Kaassoep
- Kaassoufflé
- Kaastaart
- Kaki met gember en citroengras
- Kalfskarbonade, gebakken
- Kare Ajam; pikante kip
- Kastanjesoep met mosterdroom
- Kersen in kruidige rode wijn
- Kersen op brandewijn
- Ketjapsaus
- Kikkererwtensoep met pasta en boerenkool
- Kip in dragonsaus
- Kip met ingelegde citroenen
- Kip met rode currypasta en cashewnoten
- Kip met rozemarijn en sinaasappel
- Kip uit de oven
- Kip, uit de oven met hoisinmarinade
- Kipfilets, gevulde
- Kipfricassee met paddenstoelen
- Kippenlevermousse
- Kippensoep, huisgemaakt
- Kipsaté; saté ajam
- Kir Royale
- Kleefrijst met kokosmelk en mango
- Knoflookpuree, geroosterde
- Knoflooksoep met croutons en ham
- Knolselderij, gebakken
- Knolselderij-aardappelflensjes
- Knolselderij-aardappelpuree
- Knolselderijsalade
- Knolselderijsoep, koude
- Koffie met vanille-ijs; affogato al caffè
- Kokosijs
- Kokosmakaronen
- Kokosrijst
- Komkommersandwiches
- Komkommersoep met Hollandse garnaaltjes
- Komkommersoep, koude
- Konijn in mosterdsaus
- Konijn met gedroogde pruimen
- Konijnrillettes; Potted Rabbit
- Koolraapgratin
- Koolsalade; coleslaw
- Koolsoep met gekonfijte eend
- Krokante zoutjes
- Kruidenbrioche met kaas
- Kruidige noten
- Kruidnootjes
- Kwarteleitjes met sesamzaad
- Kweepeercompote
- Kweepeerpasta
L
- Lamsbout met rucolasaus
- Lamsboutplakken met ansjovis en rozemarijn
- Lamskoteletjes met kruidenkorst
- Lamskoteletjes, gebakken
- Lamskoteletjes, mechoui van
- Lamsschouder, gebraden
- Lamsvlees en aardappelen met Vadouvan
- Lamsvlees, gestoofd
- Lasagne met aubergine en mascarpone
- Linzen met groenten en yoghurt
- Linzencurry met koriander
- Linzensalade
- Linzensalade met gerookte paling
- Linzensoep
M
- Mac and cheese met bloemkool
- Mac and cheese met vadouvan; gegratineerde macaroni
- Macaroni, gegratineerd, à la Paul Bocuse
- Maïssoep, koude
- Makreel met rode biet en aardappel
- Makreel met sinaasappel
- Makreelmousse
- Makreelsalade
- Mandarijnen, gebakken met specerijen
- Mandarijnenijs
- Mango met ricotta salata en rauwe ham
- Mangofool
- Mangosalsa
- Margarita
- Marsepeinbonbons
- Marsepeinen aardappeltjes
- Meiknolletjes met hazelnootsaus
- Meloenijs
- Meloenijsjes
- Meloensoep met eendenborst
- Meloensoep met geitenkaas en room
- Meringue met rood fruit
- Meringue, eiwitschuim
- Minestronesoep
- Mirabellencake
- Mojito
- Mojitosorbet
- Mortadella, geroosterd
- Mosselen 'en papillotte'
- Mosselen in mosterdsaus
- Mosselen met cider en spek
- Mosselen met koriander-chilisaus
- Mosselen, Italiaanse
- Mosselen; moules à l'escargot
- Mosselen; Moules à la Marinière
- Mosselsoep, romige
- Mosselsoep, Thaise
- Mosterd-dillesaus
- Mosterd-kappertjessaus
- Mosterdquiche met Comté
- Mosterdsoep met kaas
- Mouclade
- Moussaka met aubergine
- Mousse van gerookte forel
- Muffins met rozijnen
N
O
P
- Paddenstoelen met eitjes uit de oven
- Paddenstoelensoep
- Pan Bagnat
- Panna cotta met amandelmelk
- Pannenkoeken met kaas of spek
- Pannenkoekjes met lente-ui en garnalen
- Panzanella; Toscaanse broodsalade
- Paprikasoep
- Parelhoen in rode wijn
- Parelhoen, gevuld en gebraden
- Pasta bolognese
- Pasta met ansjovis
- Pasta met aubergine en tomaat
- Pasta met boerenkool
- Pasta met boter en salie
- Pasta met garnalen
- Pasta met kappertjes en basilicum
- Pasta met knoflook en olie
- Pasta met krokant broodkruim en pancetta
- Pasta met rauwe tomatensaus
- Pasta met tomaten en ricotta
- Pasta met verse worst
- Pasta met zalm
- Pastinaaksoep
- Pastinaken, geroosterd
- Peperonata; paprikagerecht
- Perencake
- Perenclafoutis
- Perensleetjes
- Perziken, gevulde
- Perzikenclafoutis
- Perzikgranita
- Pesto
- Pesto van boerenkool
- Pesto-kaashartjes
- Peterseliewortel-aardappelsoep
- Pikante boter
- Pina Colada
- Pindasaus
- Pita met parmaham en mozzarella
- Polenta met rauwe ham
- Polenta, romige
- Pompoen, geroosterd
- Pompoengratin
- Pompoensoep
- Pompoentaart
- Prei met vinaigrette
- Prei, zacht gebakken
- Preitaart met geitenkaas
- Provencaals rundvlees; Daube à la Provençale
- Pruimen-witte chocoladetrifle
Q
R
- Raapstelen met feta
- Rabarber-sinaasappelmuffins
- Rabarberkaramel
- Raclette
- Remouladesaus
- Rendang; Indonesisch rundvlees
- Ricotta met gember en noten
- Rijst met verse doperwtjes; Risi e bisi
- Rijst, Thaise gebakken
- Rijstsalade
- Rijstsoep met gehakt
- Risotto
- Risotto met paddenstoelen
- Risotto met pompoen en gorgonzola
- Roberto’s salade met sint-jacobsschelpen
- Rode kool met appel en rozemarijn
- Rode mul met kappertjes en olijven
- Rosbief uit de oven
- Rougail saucisses
- Rozemarijnkrokantjes
- Rucolastamppot
- Runderribstuk
- Rundertartaar met bieslookolie
- Rundvlees met aardappelen uit de oven
- Rundvlees, gestoofd
- Rundvleessalade, Thaise
S
- Sajoer boontjes
- Salade croustillante
- Salade de Printemps (lentesalade)
- Salade met avocado en pittige dressing
- Salade met bietjes en pompoen
- Salade met gepocheerd ei
- Salade met gerookte vis en rammenas
- Salade met geroosterde paprika
- Salade met kip, appel en dragon
- Salade met krokante Parmaham
- Salade met perzik en walnoot
- Salade met radicchio, rettich, venkel, grapefruit en geitenkaas
- Salade met roodlof en witlof
- Salade met verse peulvruchten
- Salade met vruchten, noten en pecorino
- Salade met winterpostelein en geitenkaas
- Salade Niçoise
- Salade uit de Périgord; salade Périgourdine
- Salade van geroosterde aardappelen en makreel
- Salmorejo
- Saltimbocca: kalfsvlees met ham en salie
- Sandwiches met gerookte makreel en avocado
- Sardientjes-rillettes
- Saucijzenbroodjes
- Schol met citroenboter
- Scholfilet, gebakken
- Scones
- Scroppino
- Shepherds Pie
- Shortbread
- Sinaasappel-amandelcheesecake
- Sinaasappelcake
- Sinaasappelgranita
- Sinaasappelsalade
- Sint Jacobsmosselen met soja-limoenboter
- Slagroomtaart met vruchten
- Snijbonen met sjalotjes en tomaat
- Soep van radijsblad
- Soep van rode linzen
- Soepje van zuurkool
- Souffleetjes met vanille
- Spaghetti all’Amatriciana
- Spaghetti alla Genovese
- Spaghetti met avocado en citroen
- Spareribs met Chinese marinade
- Speculaas
- Sperziebonensalade met amandelen
- Spinazie met ei uit de wok
- Spinazietaart met geitenkaas
- Spitskoolsalade met rulgebakken gehakt
- Springrolls met garnalen
- Springrolls met gerookte zalm
- Spritz
- Spruitjessoep
- Staartstuk in rode wijn
- Stoofpeertjes
- Stoofpeertjesijs
- Syllabub
T
- Tabouleh
- Tajine met gehaktballetjes
- Tapenade van zwarte olijven
- Tartaar van verse makreel
- Tartaarsaus
- Tarte Tatin; omgekeerd gebakken appeltaart
- Tartiflette
- Tempura van wintergroenten
- Thaise currypasta, rood en groen
- Thaise garnalensoep
- Thaise kippensoep met noedels
- Theegelei
- Tijmsaus
- Tiramisù
- Tiramisù met advocaat
- Toast met gebakken paddenstoelen en kippenlevertjes
- Tomaat met mozzarella; salade Caprese
- Tomaat-mozzarellatartines
- Tomatensalade met ansjovisdressing
- Tomatensalade met jonge ui en peterselie
- Tomatensaus
- Tomatensoep
- Tomatentartaar
- Tompouces met lychees
- Tongrolletjes met kokosmelk en pastinaak
- Tosti met kip en gedroogde tomaat
- Tosti met tomaat en mozzarella
- Trifle met frambozen en nectarines
- Trifle met sabayon en aardbeien
- Tuinbonen met mosterdzaadjes
- Tuinbonen met sjalot en bonenkruid
- Tuinbonenpuree
- Tuinboonsalade met gemarineerde geitenkaasjes
- Tuna melt; tonijnsandwiches met kaas
- Tzatziki
U
V
- Vanille-ijs
- Vanille-roomborstplaat
- Varkenshaas met mirabellen
- Varkensribstuk, gebraden met salie en citroen
- Varkensrollade in tomatensaus
- Varkensvlees in ketjapsaus; Babi ketjap
- Varkensvlees met groene currypasta
- Veldsla met peer en ricotta
- Venkel, gegratineerd
- Venkel-sinaasappelsalade
- Venkelsalade
- Venkelsoep, romige
- Vijgen met gorgonzola
- Vijgen met mascarpone en noten
- Vijgenjam
- Vis in zoutkorst
- Vis, gemarineerd
- Viscakes
- Viscurry
- Vissoep; Chowder
- Vitello Tonnato, kalfsvlees met tonijnsaus
- Vlierbloesemsiroop
W
- Waldorf-salade
- Walnoten-espressocake
- Warme vruchten met vanille-ijs
- Waterzooi met zalm
- Wentelteefjes met pruimen
- Wentelteefjes met vanille
- Wintersalade, lauwwarm
- Witlof met eitjes
- Witlof, gebakken
- Witlofcrumble
- Witloftaart
- Witte bonensalade met tonijn
- Witte bonensalade, lauwwarme
- Witte bonensoep
- Worstjes met mosterdpuree
- Wortelcake; Carottcake
- Wortelcrumble
- Wortelen, gekarameliseerd
- Wortelen, geroosterd
- Wortelsalade
- Wortelsalade met sinaasappel en koriander
- Wortelsoep met komijn en koriander
- Wortelsoep met zoete aardappel en kokosmelk
- Worteltaart, hartige